Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski direktor

Sammer: Za Bayern mogu igrati samo najbolji igrači

bayern
NPH/Pixsell
27.12.2012.
u 10:20

– Vrijeme je da mi budemo prvaci. Moramo nastaviti s odličnim igrama i što prije osigurati naslov

Münchenski Bayern na zimski predah otišao je kao uvjerljivo vodeća momčad Bundeslige. Bavarci imaju 42 boda, devet više od Bayera i čak 12 više od dortmundske Borussije koja je osvojila dva uzastopna naslova prvaka. Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer u razgovoru za Kicker ustvrdio je da je vrijeme da se naslov prvaka vrati u München.

– Vrijeme je da mi budemo prvaci. Moramo nastaviti s odličnim igrama i što prije osigurati naslov.

Otkrio je i formulu pomoću koje je Bayern uvijek u vrhu svjetskog i europskog nogometa.

– Uvijek kupujemo samo najbolje njemačke i europske igrače. Svaki igrač koji igra za nas ispunjava taj uvjet, inače ne bi ni bio u Bayernu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije